Baza Grup Operacyjnych EPI
Lista grup
Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest poprawa konkurencyjności oraz jakości oferowanych produktów poprzez stworzenie innowacyjnej formy współpracy, sprzedaży oraz wypracowanie rozpoznawalnej marki, która pozwoli na zwiększenie dystrybucji ekologicznych produktów rolnych wysokiej jakości.
Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest zwiększenie dochodowości gospodarstw wchodzących w skład Grupy poprzez stworzenie krótkiego łańcucha dostaw żywności oraz sprzedaż internetową.
Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest zwiększenie dochodów w gospodarstwach członków Grupy poprzez przebudowę infrastruktury produkcyjno-handlowej oraz zakup specjalistycznego sprzętu i oprogramowania.
Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest zwiększenie dochodowości rolników wchodzących w skład konsorcjum poprzez stworzenie krótkiego łańcucha dostaw żywności oraz opracowanie i uruchomienie dopasowanych kanałów dystrybucji.
Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest utworzenie krótkiego łańcucha dostaw żywności w celu wspólnej sprzedaży produktów pochodzących z własnych gospodarstw.
Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest zwiększenie zawartości białka, metioniny lub tłuszczu w ziarnach i nasionach poprzez zastosowanie innowacyjnej technologii uprawy roślin z wykorzystaniem nawożenia pyłem bazaltowym wzbogaconym siarką w postaci granulatu o nazwie Bazalt-S.
Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest podniesienie jakości wytwarzanych produktów poprzez zakup i wykorzystanie specjalistycznych maszyn i urządzeń służących do usprawnienia procesu produkcji.
Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest zwiększenie dochodowości gospodarstw rolnych wchodzących w skład grupy poprzez skrócenie łańcucha dostaw żywności oraz wypracowaniu nowych kanałów dystrybucji.
Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest utworzenie krótkiego łańcucha dostaw żywności w zakresie sprzedaży miodu, jabłek oraz truskawek.
Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest skrócenie łańcucha dostaw żywności poprzez wyeliminowanie pośredników w efekcie poszerzenie rynku zbytów i zwiększenie konkurencyjności na rynku.