Baza Grup Operacyjnych EPI

Wyszukiwanie zaawansowane
Wyczyść filtry

Lista grup

Wiesz co jesz
Wzrost konkurencyjności grupy na rynku detalicznym poprzez wdrożenie innowacyjnej organizacji produkcji, marketingu oraz technologii sprzedaży bezpośredniej artykułów spożywczych wyprodukowanych w gospodarstwie

Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest wspólna sprzedaż płodów rolnych w ramach krótkich łańcuchów dostaw żywności.      

Prosto z zagrody
Wprowadzenie innowacyjnej organizacji produkcji, marketingu oraz technologii sprzedaży bezpośredniej artykułów spożywczych wyprodukowanych w gospodarstwie, co przyczyni się do wzrostu konkurencyjności grupy na rynku detalicznym

Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest wspólna sprzedaż płodów rolnych w ramach krótkich łańcuchów dostaw żywności.      

Zdrowe Owoce
Utworzenie krótkiego łańcucha dostaw

Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest wspólna sprzedaż w ramach krótkiego łańcucha dostaw żywności poprzez zakup niezbędnych maszyn.

Agro-Fruit
Technologia przedłużania okresu trwałości jabłek kierowanych na rynki zagraniczne

Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest opracowanie znacznie udoskonalonej technologii produkcji jabłek o zwiększonym okresie trwałości, z zachowaniem właściwości odżywczych i prozdrowotnych oraz jakości handlowej produktów.

Fresh Owoc
Sprzedaż produktów rolnych w oparciu o krótkie łańcuchy dostaw.

Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest realizacja wspólnych działań zmierzających do skrócenia cyklu dostaw produktów rolnych oraz zapewnienia wzrostu dochodów producentów rolnych.

 

Konsorcjum Natura Bioróżnorodności Stobrawy
Innowacyjne rozwiązania w produkcji rolniczej sposobem na wzrost konkurencyjności na rynku, odbudowę bioróżnorodności oraz mitygację zagrożeń klimatyczno-środowiskowych

Celem realizowanego projektu jest wypracowanie innowacyjnych rozwiązań w technologii produkcji naturalnej odporności pozwalających na utrzymanie stabilności i pewności produkcji rolniczej (minimalizacja ryzyk klimatycznych) z plonami o prozdrowotnych właściwościach i poprawiającymi efektywność ekonomiczną i konkurencyjność na rynku. 

Konsorcjum "Dobre Pieczarki"
Biokonserwacja grzybów hodowlanych przy udziale innowacyjnych kultur starterowych z elementami automatyzacji procesu przygotowania i obróbki surowca

Celem realizowanego przez Grupę Operacyjna projektu jest opracowanie udoskonalonej technologii kiszenia pieczarek jako kompleksowego rozwiązania obejmującego zarówno otrzymywanie kultur starterowych, jak i proces przygotowania grzybów do kiszenia, z udziałem wody dekontaminowanej.

Od sadu do stołu
Sprzedaż produktów rolnych w oparciu o krótkie łańcuchy dostaw

Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest realizacja wspólnych działań zmierzających do skrócenia cyklu dostaw produktów rolnych oraz zapewnienia wzrostu dochodów producentów rolnych.

Zdrowy owoc
Utworzenie krótkiego łańcucha dostaw

Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest usprawnienie procesu produkcji, podniesienie jakości produkowanego towaru oraz prowadzenie krótkiego łańcucha dostaw produktów poprzez zakup i wykorzystanie maszyn i środka transportu.

 

Agrokocierzew
Realizacja dostaw bezpośrednich do konsumentów z zachowaniem wysokiej jakości produktów w ramach utworzonego konsorcjum Agrokocierzew

Celem realizowanego przez Grupę Operacyjną projektu jest dotarcie do odbiorcy końcowego z pominięciem pośredników, w ramach utworzonej grupy operacyjnej z wykorzystaniem zakupionych maszyn i urządzeń. 

Wyświetlanie rezultatów od 121 do 130 z 422