X JUBILEUSZOWA EDYCJA KONGRESU BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI!
Wyjątkowe wydarzenie integrujące sektor żywnościowy oraz przedsiębiorstwa z otoczenia branży.
Kongres Bezpieczeństwa Żywności, Kongres Logistyczny i Kongres Produkcji Podstawowej odbywają się równolegle – w tym samym dniu, w tym samym miejscu. Dzięki czemu uczestnicy poszczególnych Kongresów mają możliwość wzięcia udziału we wszystkich organizowanych przez Nas wydarzeniach branżowych.
Organizatorem Kongresu jest INTERNATIONAL FEATURED STANDARDS (IFS), instytucja odpowiedzialna za powszechnie uznawaną na świecie certyfikację zapewnienia jakości i bezpieczeństwa produktów oraz PPH EWA BIS SP. Z O.O. , firma której działalnością jest eksport produktów z Polski do 75 krajów świata.
Uczestnikami wydarzenia są producenci żywności, dostawcy surowców, opakowań, maszyn i urządzeń, jednostki certyfikujące oraz przedstawiciele usług w przemyśle żywnościowym.
Wyspecjalizowane prelekcje, ciekawe panele dyskusyjne oraz możliwość wymiany doświadczeń pomiędzy ekspertami branży żywnościowej to zasadnicze elementy Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Ponadto wydarzenie jest doskonałą okazją do nawiązywania kontaktów biznesowych.
Tegoroczna X edycja obejmuje następujące specjalistyczne sesje:
- CERTYFIKACJA,
- AKTUALNE WYZWANIA DLA BIZNESU SPOŻYWCZEGO,
- BEZPIECZEŃSTWO PRODUKTU: ŚRODOWISKO WYTWARZANIA.
UDZIAŁ W KONGRESIE BEZPŁATNY. Wymagana jest wcześniejsza rejestracja.
Szczegółowe informacje, w tym linki rejestarcyjne do poszczególnych dostępne są na stronie wydarzenia: www.foodcongress.org