56. DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO

Miejsce: Warszawa

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego  im. prof. Wacława Dąbrowskiego-PIB zaprasza na 56. DNI PRZEMYSŁU MIESNEGO połączone z ogłoszeniem wyników Konkursu „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym", organizowanego od 1993 roku pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.


Wydarzenie odbędzie się 16 maja 2024 r. w Domu Technika NOT, Warszawa, ul. Czackiego 3/5, III piętro.

W godzinach 10.00-14.00 odbędzie się seminarium "Perspektywy wędzarnictwa w Polsce”.


Podczas  56. DNI PRZEMYSŁU MIESNEGO 16 maja 2024  roku w Warszawie zaprezentowanych będzie ponad 140 produktów mięsnych najwyższej jakości z 40 zakładów produkcyjnych w Polsce.


Więcej informacji, w tym program wydarzenia i rejestracja - otwórz